Kategóriák

Born Cyclist Powder 100g

Értékelés: Még nincs értékelés
Kerékpáros púder
Gyártó: Born

With shipment Futár 1. for 1600,07 Ft
Ár:
Bolti ár : 2490 Ft
Online ár : 2242 Ft
Leírás

Aktuális készletről érdeklődj emailben, vagy telefonon!

Born púder kerékpárosoknak

 

Bringázás közben, legyen ez cross country, maraton, vagy országút, nagyon lényeges a komfortérzet biztosítása. És itt most nem a nyereg beállításáról, vagy a megfelelő vázgeometria kiválasztásáról beszélünk!

Természetesen a Born kínálatában több olyan termék is megtalálható, ami arra szolgál, hogy az edzésversenyzés közben, előtt, és után jól érezd magad.

Aki indult már több napos versenyen az tudja, hogy megfelelő betét kezelés nélkül még a legjobb bringás nadrágban is fájdalmasak lesznek az etapok. Erre való ez a púder! .

A tomporoltó.

A Cyclist powder speciálisan biciklisták részére kifejlesztett púder, amely megvédi a feneket a nyereg okozta fájdalmaktól, antibakteriális hatású, és meggátolja a pattanások kialakulását. Csökkenti a kidörzsölés által kialakuló kellemetlen érzést.

A púder hozzátapad a biciklisnadrág belső bőrfelületéhez (valódi és műbőrhöz egyaránt használható). Használatával a bőr szabadon lélegezhet, nem zárja el a pórusokat.

Fertőtlenítő hatású anyagokat is tartalmaz, könnyen kimosható a ruhaneműkből.Ajánljuk még hegymászók, túrázók, síelők részére a lábfejre és a cipőbe szórva csökkenti az izzadást és gátolja a kellemetlen szagok kialakulását.

Felhasználás: szórja a port a nadrágjába, lábfejére, zoknijába és finoman dörzsölje be.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.