Trelock LS 950 Control Ion 70 FB black első lámpa

Értékelés: Még nincs értékelés
Kerékpár lámpa
Gyártó: Trelock

With shipment Futár 1. for 1600,07 Ft
Ár:
Bolti ár : 39990 Ft
Online ár : 37990 Ft
Szín

Leírás

Aktuális készletről érdeklődj e-mailben, vagy telefonon!

Trelock kerékpár lámpa


Az évszádos hagyományokkal rendelkező Trelock cég (1854) saját fénytechnikai laboratóriuma, a reflektorai és optikai lencséi házon belüli fejlesztésének bázisa, amely a világító berendezéseinek folyamatos megújítására és a magas minőségi színvonal állandó megtartására fókuszál.

Csak a fényerő és a világítás időtartama az, ami igazán számít

A Trelock volt az első a gyártók közül, aki a kerékpár lámpái energia felhasználási hatékonyságát osztályba sorolta. Egy összetett hatékonysági mutató sokkal többet elárul a kimenő teljesítményről, - ezáltal a termék értékéről -, mint egy egyszerű lumen vagy lux érték megadása.

A Trelock energia hatékonysági mutatója azon alapszik, hogy egy meghatározott energia bevitel mellett, az adott elemes vagy újratölthető akkumulátoros világító berendezés mekkora fénymennyiséget (lumen) bocsát ki és mennyi a világítási időtartama. Az energia hatékonysági mutató a következő képlet alapján kerül kiszámításra: lumen (lm) x világítási idő (t) / watt szekundum (ws). A hatékonyság (E) ábrázolása érdekében, - ami egyben vevőtájékoztatás egy fontos eleme -, a Trelock felállított egy energia hatékonysági skálát, amely három osztályt különböztet meg: E, E+ valamint az E++.

Válasszon a Trelock elemes/tölthető akkumulátoros első lámpái közül a Trelock energia hatékonysági skálája alapján.

E++ Legnagyobb hatékonyság

E+ Nagyon magas hatékonyság

E Magas hatékonyság

Fénykibocsátás és világítási idő a felhasznált energia arányában

LS 950

A Trelock reflektor választékának „zászlós hajója” az LS 950 Controll Ion. Ez a lámpa nyerte el a Cycling Plus angol szakfolyóirat „Best Front Light” (legjobb első lámpa) díját. Az ECOPOWER LED technológiának köszönhetően rendkívül környezetbarát. A Trelock által programozott, intelligens, processzorvezérlésű elektronikája a lehető leghatékonyabban hasznosítja a beépített, harmadik generációs lítium ionos akkumulátor energiáját, és lehetővé teszi a szükségleteknek megfelelő mértékű fénykibocsátást. A 3D-s computer technológia segítségével kialakított, speciális tükrös és optikai lencsés reflektor (iBeam-tec) egy nagyteljesítményű LED alkalmazásával, széles, nagy fényerejű, egyenletes fénynyalábot biztosít. A lámpa háttérvilágítással rendelkező kijelzőjén jól látható az akkumulátor töltöttségi szintje, a beállított fényerő, és az adott beállítással még hátralévő világítási idő. Az univerzális rögzítő elemmel a lámpatest, tetszőleges alakú és méretű (o22-32mm) kormányhoz könnyen és vibráció mentesen rögzíthető. A beépített akkumulátor USB portról tölthető.

Főbb jellemzők:

iBeam-tech tükrös/lencsés optika

Látótávolság: 90 m

Láthatóság: 1500 m

Trelock energia hatékonyság: E++

5 fokozatban állítható fényerősség: 10-70 Lux

Üzemidő: 6-45 h (a beállított fényerőtől függően: 10 Lux/45 h; 70 Lux/6 h )

Világító display (fényerő, üzemidő, elem töltöttség kijelzés)

Beépített, újratölthető lithium-ion akkumulátor

Beépített USB töltőaljzat

Bekapcsolási védelem: 1 másodperc

Egyszerű, bepattanós rögzítés

Szín: Fekete/aluminium

Tartozékok:

-ZL 700 Variotex rögzítő egység (o22-32mm)

-USB kábel

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.