Kategóriák

Born Energy 540g

Értékelés: Még nincs értékelés
Táplálékkiegészítő
Gyártó: Born

With shipment Futár 1. for 1600,07 Ft
Ár:
Bolti ár : 3490 Ft
Online ár : 3315 Ft
Leírás

Born izotóniás italpor

A BORN ENERGY magas energiatartalmú szénhidrátos sportital, mely egy multifuncionális szénhidrátmixet tartalmaz a gyors és hosszútávú edzésekhez egyaránt. Így hosszan tartó edzések folyamán mindvégig magas teljesítőképességet biztosít. Gyorsan felszívódik és bekerül a szervezet keringési rendszerébe, így a benne lévő cukrok (a megfelelő arányban összeállított mono, di, tri és poliszaharidok) azonnal és hosszantartóan hatnak.

Tökéletes az olyan edzéshez, vagy versenyhez, melyek hosszabbak 90 percnél. A BORN ENERGY egy tökéletes energiaforrás annak érdekében, hogy az eléhezéssel sose találkozz. A hosszú edzések alatt a Drinkel vegyesen fogyaszd, hogy kombináld a megfelelő mennyiségű folyadék és szénhidrátutánpótlást.

 

Használata: higíts fel 75 gramm (egy tasak vagy öt mérőkanál) italport 500 ml vízzel. Fogyaszd kis mennyiségben (100-150 ml) 1.5 óránál hosszabb edzések, tréningek folyamán. Használhatod felváltva a BORN DRINKkel, vagy az izotóniás energia italokat egy kulacsban bekeverve. Gazdaságos kiszerelés, tartalma: 750 gramm (5 liter).

Optimalizálja a szénhidrátszintet az izmaidban, gyorsan felszívódik, könnyen emészthető, nem túl édes. Narancs ízben.

540gr 3,6L

 

Aktuális készletről érdeklődj emailben, vagy telefonon!

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.