Kategóriák

Casco SPEEDairo-TC Plus bukósisak (SPEEDmask lencsével)

Értékelés: Még nincs értékelés
Casco bukósisak
Gyártó: CASCO

With shipment Futár 1. for 1600,07 Ft
Ár:
Bolti ár : 83900 Ft
Online ár : 79705 Ft
Méret

Leírás

SPEEDairo-TC Plus - az év 365 napjára!

 

Alig pár hónapja nyerte el a világ egyik legrangosabb innovációs kitüntetését a CASCO SPEEDairo RS fejvédője (Plus X Award dij a „fejlesztés“, „prémium minőség“ és a „legszebb design“ kategóriákban) és máris érkezik a rendkívül sikeres modell következő-megújult változata, a SPEEDairo-TC Plus.

Megjelenése egészen különleges, köszönhetően a fényes és matt borítású részek és az exkluzív fekete szín kombinációjának. Funkcionalitását tekintve szintén kivételesen sokoldalú modell, mely a „Plus“ csomagba foglalt számos hasznos tartozékkal egészíthető ki, és így minden időjárási viszony mellett hordható. A „Plus“ csomag tartalma egy négyévszakos felhasználást biztosító esővédő borítás a hideg vagy esős napokra, valamint egy multifunkcionális kendő és egy napellenző sild, melyekkel mindig az aktuális időjárási viszonyoknak megfelelően tudjuk variálni sisakunk felszereltségét.

Időjárási viszonyok: Ajánlott kiegészítő:
Hideg, hűvös időjárás Négyévszakos esővédő borítás + Multifunkcionális kendő
Erős szél és/vagy eső Négyévszakos esővédő borítás
Átmeneti időjárás Multifunkcionális kendő
Szűrt napfény Napellenző sild vagy átlátszó SPEEDmask lencse
Erős napfény Sötét SPEEDmask lencse

 

A CASCO mérnökei a SPEEDairo-TC Plus sisak esetében is megtartották az olyan jólbevált technológiai fejlesztéseket, mint az érintkezésmentes AIRfit hálós illeszkedés, a 360 fokos láthatóságot biztosító fényvisszaverős MyStyle zsinórok és a rendkívül széles panoráma látómezőt biztosító SPEEDmask lencse, mely akár dioptriás szemüveg viselését is lehetővé teszi. Ezekkel a praktikus részletekkel egészíti ki a Casco cég a legújabb SPEEDairo sisak négyévszakos felhasználhatóságát és kínál egy kiemelkedően tetszetős és egyben funkcionális fejvédőt az igényes kerékpárosoknak.

További információ: az idei évtől a SPORTIV-TC Plus és SPEEDster-TC Plus modellek is a funkcionális tartozékokkal kiegészített „Plus“ csomagban rendelhetők.

Webshopunk nem frissít készletet!

Aktuális készletről érdeklődjön e-mailben, vagy telefonon!

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.