CASCO FUN-Generation Kerékpáros sisak

Értékelés: Még nincs értékelés
Kerékpáros sisak
Gyártó: CASCO

With shipment Futár 1. for 1600,07 Ft
Ár:
Bolti ár : 14900 Ft
Online ár : 14155 Ft
Méret

Szín

Leírás

Casco Kerékpáros sisak

Kényelem és elegancia minden évszakban! 

 

Az utóbbi időben egyre népszerűbbek a prémium kategóriás gyereksisakok. Hazánkban is kezdik felismerni a vásárlók, hogy nem csak saját fejük védelme fontos, hanem gyermekeiké is, sőt, az még fontosabb. Gyermekünk a gyerekülésben, utánfutóban és még a kis bringán is sokkal védtelenebb a külső hatásokkal szemben, mint mi. Mozgásuk még nem annyira koordinált, így egy bekövetkező esésnél nehezebben tudják védeni magukat. Talán nem túl meglepő, de a Casco a gyermeksisakok gyártásában is vezető szerepet tölt be. A piacon keresve sem találhatunk olyan más gyártót, melynek hasonlóan biztonságos gyereksisakjai lennének. Abban 100 százalékosan biztos lehet, hogy gyermeke kobakja a legjobb védelmet kapja egy Casco bukóban.

A Fun Generation iskoláskorú gyermekek számára készül, 6 különböző féle színű változatban és a MyStyle drótokkal változtathatóan, illetve a mellékelt matricakészlettel csinosítható, személyre szabható. Ez fontos, mivel ebben a korban már az önállóság kerül előtérbe. A méret 50-56 cm, az állítórendszer a Minivel azonos, csak nagyobb fejmérethez adoptálva. A belseje mosható, fül- vagy külső esővédő borítással is kiegészíthető, így minden évszakban, minden időjárásban lehet benne “tekerni”.

A Fun-Generation esetében alkalmazott Casco technológiák:

  • Négy évszakos kialakítás: Opcionális téli fülvédővel és fényvisszaverős esővédő huzattal szerelhető fel, így az időjárástól és hőmérséklettől függetlenül egész évben használható.
  • 360fokos láthatóság: Fokozott biztonság a városi közlekedésben! Fényvisszaverős, cserélhető MyStyle zsinórok, melyek 360 fokos szögben, minden oldalról biztosítják a láthatóságot.
  • Megnövelt tarkóvédelmi zónaA hagyományos sisakok esetében védtelenül hagyott fül mögötti tarkórész megerősítésével fokozott biztonság és stabilitás érhető el.
  • Klima Automatik szellőzés: Számos elülső és felső szellőzőnyílás biztosítja a menetszél folyamatos bejutását és az izzadság kipárolgását, ezáltal az állandóan optimális fejklímát.
  • Monocoque in mold combiKívül robosztus Hard-shell héjszerkezet, belül könnyű In-Mold váz. Új könnyűsúlyú kombinációja az ütéselnyelő EPS belső váznak és a kemény külső héjnak.
  • Disk fit Vario méretállító rendszerMegújult méretállító rendszer, mely a maximális komfort érdekében horizontálisan és vertikálisan is állítható, hogy a lehető legjobban illeszkedjen minden fejformára.
  • MyStyle zsinórCserélhető színű, fényvisszaverős madzag, mely 360fokos láthatósággal fokozza a passzív védelmetés tükrözi viselőjének egyéni stílusát.
  • Casco Loc csatolórendszer: Gyors, egykezes nyitás és szuper egyszerű beállítás! A Casco Loc gyorscsatoló rendszer akár menet közben is egy gyors mozdulattal, egy kézzel is egyszerűen kioldható.
  • Mosható bélés: Kényelmes, egyszerűen kipattintható és mosható bélés.
  • Díszítő matrica szett 

Aktuális készletről érdeklődj e-mailben, vagy telefonon!

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.