Kategóriák

Trelock LS 750 Igo Ion 30 FB flash black USB első lámpa

Értékelés: Még nincs értékelés
Kerékpár lámpa
Gyártó: Trelock

With shipment Futár 1. for 1600,07 Ft
Ár:
Bolti ár : 23989 Ft
Online ár : 22790 Ft
Leírás

Aktuális készletről érdeklődj e-mailben, vagy telefonon!

Trelock kerékpár lámpa


Az évszádos hagyományokkal rendelkező Trelock cég (1854) saját fénytechnikai laboratóriuma, a reflektorai és optikai lencséi házon belüli fejlesztésének bázisa, amely a világító berendezéseinek folyamatos megújítására és a magas minőségi színvonal állandó megtartására fókuszál.

Csak a fényerő és a világítás időtartama az, ami igazán számít

A Trelock volt az első a gyártók közül, aki a kerékpár lámpái energia felhasználási hatékonyságát osztályba sorolta. Egy összetett hatékonysági mutató sokkal többet elárul a kimenő teljesítményről, - ezáltal a termék értékéről -, mint egy egyszerű lumen vagy lux érték megadása.

A Trelock energia hatékonysági mutatója azon alapszik, hogy egy meghatározott energia bevitel mellett, az adott elemes vagy újratölthető akkumulátoros világító berendezés mekkora fénymennyiséget (lumen) bocsát ki és mennyi a világítási időtartama.

Az energia hatékonysági mutató a következő képlet alapján kerül kiszámításra: lumen (lm) x világítási idő (t) / watt szekundum (ws). A hatékonyság (E) ábrázolása érdekében, - ami egyben vevőtájékoztatás egy fontos eleme -, a Trelock felállított egy energia hatékonysági skálát, amely három osztályt különböztet meg: E, E+ valamint az E++.

Válasszon a Trelock elemes/tölthető akkumulátoros első lámpái közül a Trelock energia hatékonysági skálája alapján.

E++ Legnagyobb hatékonyság

E+ Nagyon magas hatékonyság

E Magas hatékonyság

Fénykibocsátás és világítási idő a felhasznált energia arányában

Az LS 750-es első reflektoraival a Trelock egy újabb kategóriát hozott létre kerékpárlámpái választékában, új mércét állítva fel a biztonság és a hatékonyság területén. Az osztály top modellje az LS 750 I-GO ION, beépített hosszú élettartamú lítium-ion akkumulátora USB portról tölthető. A 3D-s computer technológia segítségével kialakított, speciális tükrös és optikai lencsés reflektora (iBeam-tec) egy nagyteljesítményű LED alkalmazásával, széles, nagy fényerejű, egyenletes fénynyalábot biztosít. ECO és POWER állásainak köszönhetően lehetőség van a szükségleteknek megfelelő fényerő kiválasztására, és akár 20 órás folyamatos világításra. A ki-be kapcsolás és az üzemmód váltás, egyetlen, kesztyűvel is jól kezelhető, LED világítású nyomógombbal történik. A beépített LED különböző színekkel tájékoztat a kiválasztott üzemmódról, valamint figyelmeztet a újratöltés szükségességéről. A mellékelt univerzális rögzítő elemmel a lámpatest, tetszőleges alakú és méretű (o22-32mm) kormányhoz könnyen és vibráció mentesen rögzíthető.

Főbb jellemzők:

iBeam-tech® lencsés optika

Látótávolság: 60 m

Láthatóság: 1000 m

Trelock energia hatékonyság: E++

Beépített USB töltőaljzat

Beépített, újratölthető lithium-ion akkumulátor

Töltésszint kijelzés

2 fokozatú fényerőállítás

ECO üzemmód: 15 Lux

POWER üzemmód: 30 Lux

Üzemidő: 20 / 10 h (ECO/POWER üzemmód)

Bekapcsolási védelem: 1 másodperc

Egyszerű, bepattanós rögzítés

Szín: Fekete

Tartozékok:

-ZL 700 Variotex® rögzítő egység (o22-32mm)

-USB töltőkábel

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.