Fulcrum Racing ZERO NITE kerékszett

Értékelés: Még nincs értékelés
Fulcrum kerék
Gyártó: Fulcrum

With shipment Futár 1. for 1600,07 Ft
Ár:
Ár : 378990 Ft
Rotor

Leírás

Aktuális készletről érdeklődj emailben, vagy telefonon!
Fulcrum országúti kerék

Választható opciók:

  • Fulcrum Racing ZERO NITE Shimano/Campagnolo rotorral, peremes felnivel - 378.990 Ft

Teljesen fekete: Új külső, új technológia, új élmény! A Plazma-elektrolit oxidáció segítségével a felület kezelése teljesen megváltoztatja a kerék karakterét. A fékfelületet is ezzel az eljárással kezelték, rendkívül ellenálló réteget hozva így létre a kopásnak kitett felületen, továbbá szárazon és vizes úton egyaránt lecsökkent a fékút! A speciális felületkezelésnek köszönhetően 20 grammal még a hagyományos ZERO-nál is könnyebb.

Vigyázat, speciális, karbonfelnikhez való fékpofával használd!

Standard a csúcsminőségű alumínium kerékszettek között. Összetéveszthetetlen karaktere van, melyet mindenki jól ismer és a lehető legtöbb leadott energiát adja át az aszfaltra.

Páratlan teljesítménnyel rendelkezik a mezőnyben, az alumínium küllők a pontos irányíthatóság és kivételes merevség zálogai. Futamról futamra a Racing ZERO bizonyította, hogy a kiválóság, minőség, teljesítmény, megbízhatóság és a győzelem szinonimája.

A szabadalmaztatott műszaki megoldások, a felhasznált anyagok és a kerék geometriája ideális partnerré teszik a versenyeken.
A Shimano-SRAM szabadonfutó Plazma-elektrolit kezelésen esett át, hogy a lecsökkentett anyagvastagság mellett is ugyanolyan erős és megbízható maradjon.

Alumínium felni és küllők, karbon aggyal.
Kompatibilis: Shimano váltórendszerrel 8/9/10/11 fokozatban, Campagnolo váltással 9/10/11 fokozatban.

  • Gördülékenység: 9
  • Kezelhetőség: 9
  • Aerodinamika: 8,5
  • Reakcióképesség: 9
  • Kényelem: 8

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.