Kategóriák

Merida kerékpárok

Merida kerékpárok itt megtekinthetők-->

Merida akciós kerékpárok itt megtekinthetők---->

A német tervezés itt is megmutatkozik. A kerékpársportban évek óta jelen vannak, országúton a Team Lampre Merida, terepen pedig a Multivan Merida Biking Team töri a borsot a többi gyártói csapat orra alá. 

Terepre választhatsz 26”, 27,5” 29”-os kerékpárjaik közül, országúton pedig kényelmes és versenygeometriájú bringákat is gyártanak. Itt olvashatsz a Merida Cyclocross kerékpárokról.

Az abszolút hobby kategóriától a profi versenyzőkig mindenkit kiszolgál, kiegészítőivel pedig teljessé tehetjük Merida kerékpáros felszerelésünket!

A Merida már több mint 40 éve gyárt jobbnál jobb minőségi kerékpárokat. A Merida több profi kerékpáros csapatot támogat már hosszú évek óta, többek között több hazai kerékpár versenyzőt is. Merida kerékpárokat évről évre rendkívüli fejlesztések és újítások jellemzik. Ezzel folyamatosan biztosítva piacvezető helyet a kerékpárok között.A Merida már hosszú évek óta aktívan jelen van a profi MTB kerékpár sportban, és most már országúton is felértek a legmagasabb kategóriába!
Magyarországon és kerékpárboltunkban is évek óta az egyik legkedveltebb kerékpár márka a családok körében is! Kitűnő trekking és cross kerékpárjai alkalmasak hétvégi vagy akár hosszabb túrázásokhoz. Merida kerékpár - Az egyik legjobb ár-érték arányú kerékpár a magyar piacon!

Merida kerékpár