Kategóriák

Felár nélkül lehet egyedi festésű Bianchi Oltre XR4 kerékpárod!

Tervezd meg saját Oltre XR4-es kerékpárod és tedd különlegessé a Bianchi különleges tervező programjának segítségével.

A Bianchi Tavolozza, egy exkluzív webes szín konfigurátor, amely a Specialissima modellnél már ismert, mostantól elérhető az Oltre XR4 modellnél is, amely a Bianchi aero racing gépe Countervail rezgéselnyelő technológiával ellátva. A Tavolozza testreszabás programja több, mint 2.000 színkombinációt tesz lehetővé kombinálva különböző váz színeket, betéteket és logókat. Minden Oltre XR4 váz, beleértve a logókat és a grafikát, kézzel készülnek Olaszországban profi mesteremberek keze alatt.

FELHASZNÁLÓBARÁT, KREATÍV TESTRESZABÓ FELÜLET

Az alábbi linken: www.bianchi.com/tavolozza/oltrexr4, könnyedén megtervezheted saját projectedet egy pár kattintással, ahogy te szeretnéd. Tavolozza /Oltre XR4 rengeteg lehetőséget kínál:

- A váz és a villa színét (15 szín)

- Betétek (14 szín)

- Bianchi logó (6 szín)

- Fényes és matt lakkozás

GYORS ÉS DIVATOS

Miután megalkottad a kedvenc kombinációd, elmentheted és letöltheted a projekted, egy saját különleges azonosítóval ellátva. Az online kereskedő keresőnek köszönhetően, megtalálhatod a hozzád legközelebb eső hivatalos Bianchi kereskedőt, ahol a kódoddal megrendelheted a saját festésű Oltre XR4 kerékpárt.

FIGYELEM: Az Oltre XR 4 Tavolozza projektben összeállított komplett kerékpárok vagy vázszett egyedi festésének felára 500 euró. A 2017. május 31-ig leadott váz vagy kerékpár rendelésre ezt az árat a Bringaland kerékpárüzlet átvállalja.