Kategóriák

Indul a Bringaland tavaszi tesztride programja

A teszt során INGYENES lehetőséget biztosítunk arra, hogy ki tudjátok próbálni a Specialized és Bianchi országúti palettájának több zászlóshajóját. Volt eddig is, és a továbbiaknak is elérhető marad, az a lehetőség, hogy a Bringaland kerékpárüzletből tesztre elvihettek bizonyos bringákat egész évben, most emelünk a szolgáltatás színvonalán, azaz szervezett TestRide-ok keretében, tapasztalt országúti bringás vezetővel, tanácsadásával egybekötve tesztelhetitek a Specialized Venge, Tarmac, Roubaix, Ruby(női), illetve a Bianchi Infinito CV, Sempre országúti kerékpárokat. A  rideokon a túravezető a 2015-ös országos Amatőr Kupa sorozat összetett ezüstérmese, Sáska „Sasi” Zoltán lesz, akihez egy Bringalandos munkatárs is csatlakozik.

A Testride-ok helyszíne a "Pusztazámori kör" lesz, amely tartalmaz különböző terepviszonyokat, ahol mindem bringa tulajdonságait jól fel tudjátok mérni. A forgalom nagyon elenyésző, ezért is választottuk ezt a helyszínt.

Az útvonal térképe és szintrajza:

https://www.strava.com/segments/7618222

Találkozási pont:

2030, Érd, Balatoni út 5.

https://goo.gl/maps/ajnGofTqzaN2

Testride időpontok (napi két testride csoportot indítunk)

 • 2017. Április 1., szombat, 10-12’00 és 13’30 -16’00
 • 2017. Április 8. , szombat, 10-12’00 és 13’30 -16’00
 • 2017. Április 22., szombat, 10-12’00 és 13’30-16’00

Érkezhettek autóval, vagy esetleg saját kerékpárral is. Utóbbi esetben a kerékpárotokat zárt helyen tudjuk eltárolni a Testride idejére.

Program a délelőtti csoport számára:

09:00-9:30 Érkezés a Balatoni út 5 számhoz. Kérjük, ne késs, hogy be tudjuk állítani neked megfelelően a kerékpárokat.

10:00: Kezdődik a Ride-Time, ami nagyjából 12:00-óráig tart.

Program a délutáni csoport csoport számára:

12:30-13:00 Érkezés a Balatoni út 5 számhoz. Kérjük, ne késs, hogy be tudjuk állítani neked megfelelően a kerékpárokat.

13:30: Kezdődik a Ride-Time, ami nagyjából 16:00-óráig tart.

A tempó nagyon rugalmasan lesz kialakítva, hogy mindenkinek megfeleljen. Alapvetően egy gyorsabb és egy lassabb sorra készülünk!

Jelenlegi elérhető tesztkerékpárjaink:

Kerékpárok foglalása:

A kerékpárokra foglalás telefonon lehet , a 06-70-434-32-91 telefonszámon vagy személyesen a Bringaland kerékpárüzletben (Budapest, 1073, Dózsa György út 64.). Emailben foglalást nem  kezelünk, nem fogadunk el!

Letétnek a helyszínen egy fényképes igazolványt fogunk kérni tőletek a helyszínen melyet az esemény végén a sérülés mentes kerékpárok ellenében vissza is adunk.

A foglalás természetesen indokolt esetben visszamondható, áthelyezhető másik hétvégére. Minél előbb szólsz, ha esetleg még se tudsz eljönni, annál jobb nekünk.

Amit hoznod kell magaddal:

 • Sisak (kötelező)
 • Sportszemüveg
 • Kerékpáros ruházat, az időjárási körülményeknek megfelelően
 • Kerékpáros cipő
 • Pedálodat
 • Fényképes igazolvány (nem vagyunk rendőr urak, így csak kérünk szépen, hogy hozd el)
 • Frissitőt a bringázáshoz
 • Érdemes elhozni magaddal a Garminodat (egyéb GPS alapon is működő computeredet), ha van, mert fejegységet fel tudjuk szerelni, így később alaposan ki tudod értékelni az adatokat.

Szabályok:

 • Mindannyian saját felelősségetekre vesztek részt a TestRide-on, a rendezők semmilyen sérülésért, balesetért nem vállalnak felelősséget.
 • Az esetleges leszakadókat a kör kiinduló pontjánál bevárjuk.
 • A csoportvezetők azért vannak ott, hogy tanácsaikkal segítsenek a tesztelésben. Különböző igényeitek vannak erre, de kérjük hallgassatok rájuk, hogy a veszélyes szituációkat elkerüljük.
 • Bizonytalan időjárás esetén a testride reggelén 7.30-ig kör sms-ben értesítünk, hogy meg lesz-e tartva az esemény.
 • A teszt előtt aláírásoddal nyilatkoznod kell, hogy vállalod a felelősséget a kerékpárért. Mivel ott lesznek a csoportvezetők, így nem kell majd pénz formájában letétet letenni és, ha betartjátok a tanácsaikat, akkor nem is történik semmi kár a kerékpárokban. A kerékpár megsérülése esetén a teljes javítási költség a tesztelőt terheli mind a kerékpár váz, mind az alkatrészek vonatkozásában.