Kategóriák

3T kerékpár termékek végre elérhetők a Bringalandban+videók+árlista

3t-kerekpar

3T kerékpár alkatrészek és kiegészítők

A 3T az egyik legrégebbi kiegészítő gyártó az országúti kerékpározás történetében. Palettájuk a kormányok széles választékától (időfutam, országúti, mtb) kezdve, a rengeteg féle dőlésszögű és hoszúságú stucnin át, az üléscsöveken, villákon és kerekeken keresztül egészen a ruházatig terjed. Utóbbinál fontos megemlíteni, hogy a 3T logóval ellátott csúcsminőségű ruházatot a Castelli gyártja. Ugyanazok a modellek érhetőek el (bár nem a teljes paletta), mint a Castelli kínálatában, viszont annál kedvezőbb áron!

Castelli

A ruhak árlistája Excelben itt illetve az oldal alján is elérhető!

3T Castelli ruházat angol nyelven megtekinthető itt..

Az 55 éves cég rengeteg nagy bajnokot szponzorált az évtizedek során elegáns és könnyű termékeivel. Nem kisebb nevek, mint Eddy Merckx, Saronni, Moser és Gimondi is használták a cég legendás Superleggero kormányát nagy győzelmeiknél, a 2000-s években pedig Carlos Sastre, Fabian Cancellara is nyertek 3T termékkel Tour-t és Olimpiát. Napjainkban a BMC csapata alatt láthatjuk a cuccaikat többek közt Gilbert, Van Avermaet és Julien Absalon társaságában. Igen, montis név is került a listába, hiszen 2000 óta nem csak országútis, hanem külön montis termékvonaluk is létezik. Ez a cég nemzetközi weboldalán is jól elkülönül, rögtön a főoldalon választhatunk, hogy az országúti vagy a mountain-bike termékvonalat szeretnénk e böngészni.

A céget nemrégiben a Cervelo kerékpárok alapítója, Gerard Vroomen vette meg, aki az egyik legnagyobb név a szakmában, főleg, ha aerodinamikáról van szó. A 3T a Mercedes Petronas Forma 1-es csapat és a Pininfarina szélcsatornájában teszteli a termékeit, a letisztult és profi kinézetről pedig a Ferrari egy korábbi designere gondoskodik. Már a termékek csomagolása is gyönyörű, de kézbe fogva azonnal átjön, hogy igazi olasz profi minőségről van szó.

A teljes hazai árlista a cikk alján a letölthető fájlok között elérhető

Rövid cégbemutató VIDEÓ:

Ami számunkra pedig még kiválóbb hír, hogy a 3T termékek az európai javasolt fogyasztói áraknál olcsóbban kerültek a magyar piacra. A forgalmazó a több más olasz márka disztribúciójával (Selle SMP, Fulcrum, Bicycle Line) is foglalkozó Bringaland kerékpárüzlet, ahol a termékek már megvásárolhatóak a budaoesti, Dózsa György úti üzletükben, de hamarosan több kerékpárüzletben is elérhető lesz a 3T.

Ami a 3T rendszerében elérhető termékneveknél lévő minőségi kategporizálást jelenti, a Pro verzió az alap, és a név nem véletlen, mert ezek valóban profi módon megtervezett kiegészítők. Csak a kormányok esetében alumíniumból, nem karbonból – semmiképpen nem tekinthetők tehát a szó szoros értelmében „alapkategóriás” alkatrészeknek, ilyeneket a 3T nem gyárt.

A következő szint a Team, a kormányok esetében itt már karbon alapanyagról beszélünk és nagyon könnyű modellekről. Az LTD a csúcs, ezeknél a termékeknél minden lehetséges grammot lefaragtak, ami még nem megy az egyéb funkciók és biztonság rovására. Megemlítendő, hogy még a BMC profijai is a Team modelleket használják a BMC bringákon, a csúcs Cervelo kerékpárokat is jórészt 3T Team cuccokkal építik, az LTD kategória a gramm-mániás világa.

VIDEÓ a legjobb időfutam kormányukról:

A 3T nagyon fontosnak tartja a hölgyek teljeskörű kiszolgálását, ezért nekik megfelelő méretű és formájú termékeket is gyártanak, melyek az alacsonyabb bringásokhoz vannak igazítva. A fejlesztés során természetesen a profikat is megkérdezik.

További 3T termékbemutató és teszt hamarosan a termékek részletes leírásait megtaláljátok a nemzetközi weboldalon ITT, a magyarországi árlistát pedig a letölthető fájlok között.
Forgalmazó elérhetősége:

  • Bringaland Kerékpár üzlet és szerviz
  • Cím: 1071 Budapest Dózsa György út 64.
  • Tel.: 1 784 5440, +36 70 434 3291
  • E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

VIDEÓ a 3T kerekekről:

Letölthető dokumentumok:

3t_fogyasztoi_arlista_2016.xls (81 KB)