Kategóriák

 Fulcrum kerék tesztprogram - Teszteld le Te is!

A tavaly kezdődött tesztprogramot szeretnénk idén is folytatni, természetesen vadiúj kerékszetteket fogunk be Számotokra! Most is a legnépszerűbb Fulcrum kerekeket tesztelheted, hogy valóban tudd, mekkora különbséget jelent egy kiváló kerékkel tekerni!

A tavalyi év tapasztalatai alapján két kereket ajánlunk tesztelésre, az egyik a felső kategóriás alumínium kerék, a Racing ZERO, illetve a másik az egyik legjobb karbon-alu kerék: 50 mm magas felniprofilú, C.U.L.T. csapágyazású Red Wind H50 XLR.

Fulcrum kerék

IDE kattintva megtekintheted a Fulcrum kerekek teljes választékát.

Fulcrum kerék

Természetesen, mint mindenhol, itt is szükséges lefektetni a tesztelés feltételeit, melyek a következők:

A kerekek tesztelését a következő feltételek szerint veheted igénybe:

Első alkalommal az első 24 óra ingyenes, minden további nap 3500 Ft a Racing ZERO és a Red Wind XLR kerekeknél. Amennyiben szeretnéd más alkalommal is kipróbálni a kerekeket, lehetőséged van rá, azonban már az első naptól kezdve felszámoljuk a napidíjat, mely szintén 3500 Ft.

Fulcrum kerék

A kerekeket természetesen a saját bringádban tesztelheted, a csúcskategóriás külsőgumikat Mi biztosítjuk, a fogaskeréksort pedig átszereljük a régi kerekedről és hozzáállítjuk a váltót.

A kerekek teszteléséhez szükségünk van letétre, melynek összege a kerekek árának ~80%-a.

A kerekek sérülése esetén a bérlőé az anyagi felelősség, így bármilyen természetes kopáson kívül tönkremenő alkatrész pótlása a letét összegéből kerül levonásra (felni felütése, baleset, több küllő törése).

Irány a Fulcrum webshop -->