Kategóriák

Kerékpáros mezek: Bicycle line, Nalini, Bianchi, Mavic mezek

Bizony a kerékpáros ruházat fontos része a kerékpáros mez, mivel kiválasztása során a tapasztalatok szerint a kerékpárosok nemcsak a mez technikai előnyeit veszik figyelembe (  mennyi zsebe van, mennyire jó a szellőzése) hanem mez dizájnja, kinézete is éppen annyira meghatározó a vásárlás során.

Bicycle line kerékpáros mezek:

Kerékpárboltunkban a rövid és hosszú ujjú Bicycle Line kerékpáros mezek széles palettája megtalálható. Bicycle line napjaink egyik legnagyobb kerékpáros ruházat gártója. Termékpalettáján a kerékpáros ruházat minden kelléke megtalálható, az aláöltözet től kezdődően a nyári mezeken, nadrágokon át a windtex, szélálló, illetve thermó téli kerékpáros ruhákig. Saját fejlesztési és kutatási központjukban ruházatuk és a kerékpáros igények tesztelésére külön kerékpárosokat foglalkoztatnak, igényeik szerint alakítják, fejlesztik a kollekciót.

Kerékpáros mez

A Bicycle Line kerékpáros ruházat sok éves forgalmazásából tudjuk, hogy milyen kerékpáros mezekre van szüksége egy igazi kerékpárosnak.

Bicycle line kerékpáros mezek

Rövid ujjú mezek

Bianchi kerékpáros mezek:

Nem csak technikailag tökéletes kialakított mezek, hanem a legnagyobb országúti kerékpáros versenyek mintáit is magukon is viselik.

Bianchi Kerékpáros mezek

Mavic kerékpáros mezek

Nalini kerékpáros mezek