Kategóriák

Born: Kerékpáros táplálékkiegészítők

Tedd teljessé az edzést és add meg szervezetednek azt amire szüksége van amegfelelő teljesítményhez.Válogass a világ egyik vezető táplálék kiegészítő palettájáról. Legyen szó fehérjéről,izotóniás italról, krémekről vagy vitaminokról. A BORN mindenre kínált megoldást.Kifejezetten állóképességi sportolók részére kifejlesztve.

A Born Sportscare kiváló minőségű táplálékkiegészítő termékeket készít versenyzők és amatőr sportolók számára. A kerékpáros táplálékkiegészítő termékek csak természetes összetevőkből készülnek, a legmodernebb tudományos kutatások alapján. Piacra kerülés előtt minden termékünket versenyzők, élsportolók és rekreációs sportolók tesztelnek edzéseik során.

Born

A BORN táplálékkiegészítők NEM TARTALMAZNAK MESTERSÉGES ÉDESÍTŐSZEREKET! Sőt, termékeinket Magyarországon is ellenőriztettük: Sportkórházban bevizsgált táplálék-kiegészítők és sportkrémek az alábbiak: Muscle relax izomlazító krém, Massage oil masszázs olaj, Muscle up bemelegítő olaj, Warming up bemelegítő krém, Energy X-tra Bar energiaszelet, Supple + regeneráló ital, Drink izotóniás ital.

BORN teszt vélemények itt találhatók

A BORN magyarországi képviselőjeként folyamatos készlettel és tanácsadással segítjük a hazai sportolókat, kerékpárosokat.

Kerékpáros Táplálékkiegészítők